MOVENTO TIP-ON BLUMOTION pilnas izvilkšanas vadotne 40 kg, 300 mm

29,81 € 24,64 €
Noliktavā 0
Artikuls
760H3000M
Product Brand 5

MOVENTO: Slēpta vadotņu sistēma visaugstākajām prasībām

MOVENTO piedāvā sinhronizētu spalvas viegluma slīdēšanu, 4-dimensiju fasādes regulēšanu, dinamisko nestspēju 40 un 60 kg, augstu stabilitāti un izcilus pārkares rādītājus.

 Viegla montāža, 4-dimensiju fasādes regulēšana

4 dimensiju fasādes regulēšana nodrošina ne tikai pārbaudītu un testētu augstuma un sagāzuma regulēšanu, bet arī jaunu sānu un dziļuma regulēšanu. Un, lai ātri, precīzi un viegli to paveiktu, jums nav vajadzīgi instrumenti.

TIP-ON BLUMOTION Divas funkcijas - fascinējoša kombinācija

TIP-ON BLUMOTION apvienota TIP-ON mehāniskā atvēršanas atbalsta sistēma un drošā BLUMOTION amortizācija klusai aizvēršanai bez piepūles. Iespējams izmantot gan LEGRABOX, gan MOVENTO ar izsmalcināto Blum kustības tehnoloģiju. Vislabākais - kustība noris 100 % mehāniski.

 Neliela atstarpe starp fasādēm

TIP-ON BLUMOTION var noregulēt tā, ka atstarpe starp fasādēm ir 2,5 mm - ideāls risinājums virtuvei. Pateicoties sinhronizācijai, ko varat izvēlēties papildus, arī ar platām un augstām fasādēm panākams plašs aktivizēšanas diapazons.

 Montāža un regulēšana

TIP-ON BLUMOTION komponentes viegli uzstādāmas bez instrumentiem. Izvelkamās sistēmas un atvilktnes uzstādāmas ierastajā veidā, un papildu brīvā telpa nav nepieciešama. Nav jāveic, piemēram, iegremdēto vai profilēto rokturu, papildu montāža. Četrdimensiju regulēšana nodrošina precīzu atstarpju līnijrakstu. Iestrādāto dziļuma regulēšanu var veikt bez instrumentiem ar regulatoru.

Vairāk par TIP-ON BLUMOTION

Informācija par preci

Vairāk informācijas
Kategorija Atvilktņu mehānismi
Ražotājs BLUM
Materiāls Tērauds
Krāsa Cinkota
Atvilktnes dziļums 300 mm
Vadotnes veids PILNA IZVILKUMA TIP-ON BLUMOTION 40 KG
Mērvienība KOMPL