SPIRAL LOCK savilcēja galva 35mm

0,87 € 0,72 €
Noliktavā 594
Artikuls
220.216.35.200

Jaunas iespējas no Italiana Ferramenta !

SPIRAL LOCK - tas ir jauns, spēcīgs savilcējs, kas izstrādāts masīvu konstrukciju savilkšanai, un ir īpaši ērti pielietojams gultas karkasu savilkšanai.

SPIRAL LOCK ir ļoti izturīgs savilkšanas mehānisms, kas savelkot, nebojā ekscentra iestrādes vietu. Tas tiek realizēts pateicoties,lielam savilkšanas gājienam un, cietas plastmasas korpusam, kurā ievietots izturīgs metālisks ekscentrs. Šādā veidā, savilkšanas procesā, korpuss paliek nekustīgs un nebojā materiālu. SPIRAL LOCK vidū ir ievietots speciāls elements, kurš nodrošina pret savilcēja atskrūvēšanos vai savienojuma atslābšanu, kas garantē ilgu un drošu savienojumu visā mēbeles ekspluatācijas laikā. Vēl viena būtiska SPIRAL LOCK priekšrocība ir iespēja savelkot izmantot elektrisko skrūvgriezi ar seškantu uzgali (6 mm), kas ievērojami paātrina un atvieglo mēbeles salikšanas procesu.

SPIRAL LOCK sastāv no stieņa ar metrisko vītni M8 un metāliska ekscentra cietas plastmasas korpusā. Ekscentra galvai nepieciešams standarta izmēra urbums 35 mm.
Tomēr ir svarīgi atzīmēt, ka savilcējs SPIRAL LOCK nav tas pats parastais ekscentrs, bet gan īpaši izstrādāta, speciāla savilcējs, kura galvenās priekšrocības ir

  • daudz lielāks savilkšanas spēks
  • liels savilkšanas gājiens.
  • korpuss, kurš ir saudzīgs pret materiālu, nenodarot bojājumus savilcēja ievietošanai paredzētajai urbuma vietai.
  • speciāls iekšējais elements, kurš garantē ilgu un drošu savilkumu, novēršot jebkuru iespēju, ka savilcējs varētu kļūt vaļīgs vai atskrūvēties.
  • iespējama ātra un ērta savilkšana ar elektriskā skrūvgrieža palīdzību.

Šo produktu ir iespējams iegādāties ar soli 1

+

Informācija par preci

Vairāk informācijas
Kategorija Savilcēji un leņķa stiprinājumi
Ražotājs ITALIANA F
Materiāls Cinka/Alumīnija sakausējums/Plastmasa
Veids Ekscentra savilcēji 35
Krāsa Cinkota/Balta
Mērvienība GAB
Ražotāja iepakojumā 300