Galda virsma HPL 6140 MMG, 4200x1620x12 mm, Pelēks ar zeltu matēts

1 737,10 € 1 435,62 €
Noliktavā 7.17
Artikuls
76.6140.MMG.62.12
Product Brand 1471

Puricelli augstspiediena laminātu ražo zināmu skaitu kraftpapīra slāņus piesūcinot ar dabīgas izcelsmes sveķiem un pēc tam pārklājot tos ar dekoratīvo papīru.Pateicoties šai metodei, tiek iegūts absolūti viendabīgs lamināts, kas apveltīts ar dekoratīvā materiāla siltumu un dekoriem piemērotām tekstūrām. Laminātam piemīt liela noturība pret mehāniskiem bojājumiem, ķimikāliju, mitruma un karstuma iedarbību. Puricelli lamināts atbilst ražošanas kvalitātes un higiēnas prasībām. Tas ir piemērots gan mēbeļu, gan interjera konstrukciju izgatavošanai. Piemērots lietošanai kā privātās, tā sabiedriskās telpās.  Lamināts atbilst tālāk norādītajiem standartiem: EN 438/2. red. 2005, Termoreaktīvie augstspiediena dekoratīvie lamināti uz sveķu bāzes (HPL).

Ideāli piemērots virsmu būvniecībai iekštelpās, kas pakļautas augsta iedarbības riskam, un citās kritiskās telpās, piemēram, mikrobioloģiskajās laboratorijās, slimnīcās un operāciju zālēs, kā arī citās kolektīvās telpās, piemēram, viesnīcās, restorānos, bāros un sabiedriskās vietās.

Ražots ar novatorisku apstrādi, kas izstrādāta, lai kavētu baktēriju augšanu pa visu virsmu un samazinātu esošo baktēriju daudzumu par vairāk nekā 99%. Laboratorijas testi ir pierādījuši produkta efektivitāti pat ar tādiem baktēriju celmiem kā Staphylococcus Aureus un Escherichia Coli, kas ir atbildīgi par plašu infekciju un slimību spektru.

Visiem A.BAC sērijas produktiem ir viegli tīrāma virsma, kas ir droša arī saskarei ar pārtikas produktiem. Produkta ilgstošu darbību garantē augsto tehnoloģiju risinājums, kas nodrošina antibakteriālās apstrādes stabilitāti un efektivitāti visā produkta kalpošanas laikā.

Īpašā MOREMATT tekstūra piešķir dekoram ultra matējumu un pret pirkstu nospiedumu pārklājumu.

Morematt (MMG un MM) tekstūras plātnes ir pārklātas ar aizsargplēvi, ko noņemt nepieciešams tikai tad, kad gatavais izstrādājums ir uzstādīts.

  • Garums: 4200 mm
  • Platums: 1620 mm
  • Biezums: 12 mm
  • Kodola krāsa: Smilšu pelēka

 

Šo produktu ir iespējams iegādāties ar soli 1

+

Informācija par preci

Vairāk informācijas
Kategorija Galda virsmas
Ražotājs PURICELLI
Veids Kompaktlamināta galda virsmas
Dekora veids Materiālu imitācijas dekori
Virsmas dziļums 1620 mm
Plātnes biezums 12 mm
Mērvienība GAB