MYTHOS MTK 651-100

948,00 € 783,47 €
Noliktavā 0
Artikuls
124.0335.709
Product Brand 4

FRANKE MYTHOS

  • Izgriezums 98 x 49 cm (R=10 mm)
  • Bļodas izmērs 34/37,2/19 un 15,7/37,2/12 cm
  • Bļoda labajā pusē
  • Fraceram keramiskais materiāls
  • Sietiņgrozs ventilim 3½" ar PopUp spiedpogu
  • PopUp poga ner. tērauda apaļa spiežama
  • Mazai izlietnei ventilis 1½" manuāls
  • 2 X 35 mm caurumi ūdens maisītājam un pop up pogai

 

FRACERAM

 

Augstvērtīga un patentēta* īpaša keramika, kura nodrošinas visas virtuves izlietnei izvirzītās prasības.

Fraceram - ļoti izturīgs materiāls

Franke keramikas izlietnes ir izgatavotas no Fraceram, ārkārtīgi izturīgs speciāls materiāls, kas piedāvā vairāk nekā parasto keramikas izlietne ir īpaši spēcīgs. Gabali, izciļņiem un triecieni atstājuši nekādas pēdas. Tas padara to ideāli piemērotu augstas prasības virtuvē un izlietnes.

 

Dizains, kas ir mūžīgs

Keramikas ir smalka materiāls, kas harmoniski jebkurā dzīves vidi - piemērota pūrists-mūsdienu vai valsts stila virtuvi. Ar toņos silts līdz spilgti toņi mainīgo kombinācijām ar darba virsmu vai virtuves skapji ir iespējams ievietot īpašās vizuālo akcentus. Shiny mūžīgi Fraceram iesniegusi savu izcilo mehānisko un ķīmisko izturību.

 

Gluda virsma perfektai tīrībai

Emaljētā Fraceram virsma ir ideāli gluda un tāpēc viegli kopjama. Gatavojot ēdienu svarīga ir izlietnes virsmas tīrība. Tai nav nekādas smaržas, kas varētu traucēt baudīt ideālu maltīti.

 

Spīdošas higiēnas īpašības

Fraceram ir ideāls materiāls virtuves izlietnei, kas ir pakļauts viss augstākām tīrības prasībām. Gatavojot maltīti ir jāmazgā produkti un trauki, kuri bieži nonāk saskarē ar izlietni. Līdz ar to izlietnes virsmai jābūt nevainojami tīrai. Franke Fraceram izlietnes to spēj nodrošināt. Materiāls bez smaržas un ar ideāli gludu virsmu.

 

Cieta un nodilumizturīga virsma

Fraceram ir ļoti spēcīgs materiāls, kas noturīgs pret temperatūras izmaiņām, noturīgs pret skrāpējumiem un krāsvielām. Atšķirībā no parastiem keramikas materiāliem Fraceram ilgtermiņā var lietot intensīvos apstākļos un pat metāla sitieni tam nekaitē. Šīs priekšrocības padara Fraceram par perfektu izvēli virtuves izlietnes materiālam.

Informācija par preci

Vairāk informācijas
Ražotājs FRANKE
Materiāls FRACERAM keramikas materiāls
Veids Keramiskās izlietnes
Krāsa Balta
Mērvienība GAB