SYNCROMOTION komplekts stūra atvilktnei M

59,86 € 49,47 €
Noliktavā 2
Artikuls
Z33M00E0A6 SW
Product Brand 5

Inovatīva ideja stūrim
Stūrī pieejamo vietu bieži izmanto nepietiekami vai neefektīvi. SPACE CORNER ir lietotājam draudzīga alternatīva tradicionāliem stūra risinājumiem. Izmantojot pilnu izvilkumu, vieta tiek izmantota optimāli un priekšmetus viegli aizsniegt nepieliecoties.

Sortiments
Ar SPACE CORNER var izmantot standarta komponentes. Koka atvilktnes ar MOVENTO vai TANDEM vadotņu sistēmām var izmantot kā papildinājumu TANDEMBOX atvilktņu sistēmai. Korpusi īstenojami dažādos izmēros. Ieteicamais platums ir no 900 mm līdz 1200 mm.

Optimāli izmantota vieta stūrī
Darba virsmas bieži atrodas stūrī. Pilns izvilkums stūrī nodrošina to, ka virtuves piederumi un citi priekšmeti vienmēr ir viegli aizsniedzami un atrodas tieši tur, kur tie vajadzīgi. ORGA-LINE iekšējā sadalījuma sistēma nodrošina papildu organizētību un pārskatāmību korpusā.

Var izmantot standarta fasādes
SYNCROMOTION ļauj izmantot standarta fasādes. Nav jāveic papildu montāža. Atvilktnes fasādes, atveroties ielokās, tādējādi nodrošinot, ka tās nesaduras ar blakus esošā korpusa fasādēm. Aizveroties fasādes atgriežas sākuma stāvoklī.

Augsts kustības brīvības līmenis
Pat ļoti noslogotas atvilktnes atveramas viegli, kustas vēja pūsmas vieglumā un, pateicoties BLUMOTION, aizveramas klusi un bez piepūles. Izvelkamās sistēmas iztur slodzi līdz 65 kg. SPACE CORNER var aprīkot arī ar SERVO-DRIVE atvēršanas atbalsta sistēmu.


Vairāk informācijas šeit

Šo produktu ir iespējams iegādāties ar soli 1

+

Informācija par preci

Vairāk informācijas
Ražotājs BLUM
Materiāls Tērauds/Plastmasa
Veids Stūra atvilktne
Augstums M
Krāsa Zīda balts
Mērvienība KOMPL